THEATER DE MOEDERTAAL

Uw zitje voor een avondje uit

Onze locatie

TDM Theater vzw. Koninklijk Theater De Moedertaal


Hovenierstraat 54
2800 Mechelen

Kom je met de auto:
De Hoveniersstraat en de omliggende straten liggen in de blauwe zone. De parkeerschijf is verplicht tot 20 uur. Een parkeerbeurt geldt voor 2 uur. Alleen op zondag is parkeren gratis. Parkeer Informatie Stad Mechelen geeft meer informatie over de parkeergarages, openbare werken en het verkeersplan voor de Vesten.

Kom je met de fiets:
Ons theater heeft een ruime oprit waar je gemakkelijk je fiets kan plaatsen.

Toegankelijkheid

Foyer & Kassa

De foyer en de kassa openen één uur voor de aanvang van de voorstelling. De deur van de theaterzaal gaat pas open vlak voor de voorstelling begint. Het belsignaal in de foyer geeft aan wanneer dat is. De foyer sluit anderhalf uur ná de voorstelling.

Rolstoel

Ons theater is rolstoelvriendelijk. In de theaterzaal zijn hiervoor afzonderlijke plaatsen voorzien. Aan rij D is plaats voor meerdere rolstoelen. Bij de rijen E en F is een extra trapje. Verwijs bij het reserveren van je ticket ook naar het rolstoelgebruik.

Vestiaire

Ons theater beschikt over een ruime vestiaire, die we tijdens de voorstelling afsluiten. Het gebruik is gratis.

Tickets

Tickets boeken

Tickets kan je enkel online via onze website reserveren en betalen. Tijdens het reserveren kan je zelf je plaats in de zaal kiezen. Wij kunnen je keuze achteraf niet aanpassen.

Tickets annuleren/verplaatsen

Gekochte tickets worden niet terugbetaald.

Wens je de tickets te verplaatsen naar een andere datum, laat dit dan minstens 24 uur op voor hand weten op [email protected]. Nadien is verplaatsen niet meer mogelijk.

Ticketprijzen

De ticketprijzen voor het theaterseizoen 2024-2025:

Blijspel: €15
Kinderstuk: €12
Muziektheater: €18

UITPAS met kansentarief

Met je Mechelse UITPAS kan je aan een verlaagd tarief onze voorstellingen bijwonen. Wat doe je daarvoor: stuur een e-mail met het nummer van je UITPAS naar [email protected]. Je pas wordt geverifieerd en geactiveerd in ons boekingssysteem.

Vrijkaarten Corona

Heb je nog vrijkaarten van een geannuleerde productie tijdens de coronatijd? Contacteer ons dan op [email protected]. We brengen je vrijkaarten dan over in het nieuwe boekingssysteem.