Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 6
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2018-2019
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Ondertussen is het tweede speelweekend van onze productie Avenue Q begonnen en zijn de eerste reacties zeer positief. Hieronder vind u enkele links naar beelden, recensies en reacties vanop het première weekend. Heb je zelf nog geen tickets besteld wacht er dan zeker niet te lang mee en kom deze prachtige musical bekijken.

Reacties van op de Avant-Première
Recensie geschreven door Musical Vibes
Beelden van de finale gemaakt door Musical Vibes
Avenue Q trailer


Avenue Q
Van 26 april 2019 tot 18 mei 2019

Deze feelgood-musical vertelt het verhaal van de pas afgestudeerde Princeton. Op zoek naar een plek om te wonen, komt hij terecht op Avenue Q in een buitenwijk van New York. Hij ontdekt al snel dat zijn nieuwe buurt en nieuwe buren niet meteen normaal te noemen zijn, maar allemaal staan ze midden in het leven. Princeton en zijn nieuwe vrienden zijn op zoek naar werk, een lief en vooral een doel in het leven.

Deze show staat bol van de humor en een vleugje sentiment. En het bijzondere is dat mens en pop in harmonie samen kunnen leven en klaarblijkelijk dezelfde dingen in het leven zoeken en willen.

Regie: Erik Luyten
Zangcoach: Tinne Velkeneers
Regie-assistentie: Mieke Meskens
Acteurs: Nele Steurs, Elke Hens, Griet Reyniers, Olivia Poppe, Kelly Van Hove, Wesley Van der Veken, Koen Aelterman, Jelle Dillen, Josse Verbergt


Opgelet! Deze voorstelling is 12+

Reserveren kan via onze website.
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.