Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 4
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2018-2019
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Ondertussen is de feestperiode voorbij en hopen we dat jullie allemaal goed begonnen zijn aan 2019.

Ondanks de drukke feestdagen en na het overweldigende succes van ons kinderstuk "Paniek in Sprookjesland" waar alle voorstellingen, inclusief de extra voorstelling, in een mum van tijd waren uitverkocht, hebben we niet stil gezeten.

De cast van onze musical Avenue Q is al volop met hun repetities bezig om vanaf 26 april onze theaterzaal weer te vullen met een sterk staaltje muziek en humor.

affiche Paniek in Sprookjesland


Avenue Q
Van 26 april 2019 tot 18 mei 2019

Deze feelgood-musical vertelt het verhaal van de pas afgestudeerde Princeton. Op zoek naar een plek om te wonen, komt hij terecht op Avenue Q in een buitenwijk van New York. Hij ontdekt al snel dat zijn nieuwe buurt en nieuwe buren niet meteen normaal te noemen zijn, maar allemaal staan ze midden in het leven. Princeton en zijn nieuwe vrienden zijn op zoek naar werk, een lief en vooral een doel in het leven.

Deze show staat bol van de humor en een vleugje sentiment. En het bijzondere is dat mens en pop in harmonie samen kunnen leven en klaarblijkelijk dezelfde dingen in het leven zoeken en willen.

Regie: Erik Luyten
Zangcoach: Tinne Velkeneers
Regie-assistentie: Mieke Meskens
Acteurs: Nele Steurs, Elke Hens, Griet Reyniers, Olivia Poppe, Kelly Van Hove, Wesley Van der Veken, Koen Aelterman, Jelle Dillen, Josse Verbergt


Opgelet! Deze voorstelling is 12+

Reserveren kan via onze website en als je reserveert vóór 13 april krijg je nog eens 10% vroegboekkorting.


DeMoedertaal Instagram account

Ook ons theater probeert de trends van deze tijd te volgen. De voorbije maanden zijn we al hard bezig geweest om het nieuwe reservatiesysteem en het ingebouwde betalingssysteem volledig werkende te krijgen en de laatste foutjes er uit te halen.

Om nog een stapje verder te gaan hebben we nu ook een Instagram account aangemaakt @demoedertaal waar we regelmatig foto's zullen plaatsen van repetities, previews, foto's van uit de oude doos en meer. Heb je zelf een Instagram account start dan vandaag nog om ons te gaan volgen.


We begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.