Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 20
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2022-2023
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Over enkele dagen is het zover een gaat onze eerste productie van dit seizoen in Première. Nadat deze productie uitgesteld werd door de corona-crisis is het nu uiteindelijk zo ver en zal de cast een prachtige voorstelling voor jullie brengen. Wist je dat de trailer voor deze productie ondertussen ook gelanceerd is? Bekijk hem snel op onze website.

Edith & Simone trailer

Heb je zelf nog geen tickets? Wees dan snel, er zijn nog maar enkele plaatsen te reserveren via onze website: https://www.demoedertaal.be/edith_en_simone

TDM extra!Hypnose Theatershow Rozeschijn en Manegeur

14 oktober 2022
The Charming Hypnotist Dominik Messiaen
Tickets: https://www.charminghypnotist.com

Waarschuwing! Jouw beeld over hypnose zal na deze voorstelling nooit meer hetzelfde zijn...

Een ruiker rozen, een flinke portie charme en heel veel menselijke warmte. Gewapend met deze troeven neemt The Charming Hypnotist jou mee op een boeiende reis in zijn wondere wereld. Een wereld waar rozen schijnen en manen geuren.

In deze voorstelling krijg je de unieke kans om hypnose zelf te ervaren op een respectvolle manier. Daarbij laat Dominik je zien wat je kan bereiken dankzij het gebruik van jouw verbeelding.

Onderweg ontkracht Dominik een aantal mythes en verklaart een aantal moderne therapeutische en medische toepassingen.

Interactief, intrigerend en origineel theater met het publiek als acteur en Dominik Messiaen als regisseur.

Regie: Walter Janssens
Scenografie: Kris Van OudenhoveDe evolutie van de wereld in 65 minuten

21 en 22 oktober 2022
Gastproductie met theater Clan
Tickets: https://www.demoedertaal.be/de_evolutie_van_de_wereld_in_65_minuten

De vraag die we ons tijdens het maken van 'De evolutie van de wereld in 65 minuten' voortdurend stelden was: 'Hebben we daar tijd voor?'. Stalin die de leiding van de USSR overneemt? Belangrijk. Betekenisvol. Maar krijgt Stalin voorrang op de maanlanding? Is de koningskwestie belangrijker dan de dioxinecrisis? Of dan de Merovingers?

Die 65 minuten zijn onverbiddelijk. Geen tijd meer? Dan ook geen geschiedenis meer. Dus wordt het Eddy Merckx of Soeur Sourire? Plato of Confucius? Hoeveel minuten hebben we over voor de 17de eeuw? En er moét toch ergens plaats zijn voor Eurosong?

7 acteurs vatten de evolutie van de wereld voor je samen in 65 minuten. Er is veel te vertellen, dus zullen ze zich haasten. Tijd op? Dan geen 21ste eeuw. De klok is onverbiddelijk.

Regie: Vanessa Van Goethem
Tekst: De clandestienen
Acteurs: Jeroen Vaes, Anneleen De Smyter, Bastiaan Malcorps, Michiel Elst, Tim Geudens, Lizzy De Scheemaecker Katrien Van Dessel
Techniek: Lander MensWe begroeten u graag op een van onze voorstellingen

Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.