Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 14
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2019-2020
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen
Beste theaterliefhebber,

Op vrijdag 20 maart stond de première van de derde productie van ons theaterseizoen "Als Ma van huis is" gepland. Helaas werden een week eerder de regeringsmaatregelen afgekondigd betreffende de coronacrisis. Ook onze laatste muziektheaterproductie van het seizoen "Edith en Simone" werd het slachtoffer van deze maatregelen. Wat een feestelijke tweede helft van een geweldig seizoen zou worden, veranderde in een grote leegte. Geen voorstellingen, geen repetities, geen publiek in de zaal en geen gezellige babbel na de voorstelling. Het doet pijn bij iedereen van TDM maar we moeten er ons bij neerleggen.

De koppen en de agenda's werden bij mekaar gelegd en oplossingen werden gezocht. Zo gaat de derde productie naar oktober en de muziektheaterproductie naar het einde van het komende seizoen. Voor de reeds verkochte tickets, abonnementen en sponsorkaarten hebben we aparte mails gestuurd naar alle betrokkenen. Wij hopen dat de aangeboden regeling voor iedereen goed is en bedanken de mensen die ons gesteund hebben in deze moeilijke tijden. We willen graag onze slogan vanaf oktober terug kunnen waarmaken.

TDM, uw zitje voor een avondje uit!
We hopen dat ook het publiek zijn weg naar ons theater zal vinden. Ons mooiste moment is nog steeds uw applaus na een voorstelling. Ondertussen wensen wij dat iedereen gezond mag blijven en dat het leven terug in zijn normale plooi mag vallen binnen afzienbare tijd.

We zullen doorgaan!

Met vriendelijke groeten
Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.