Theater De Moedertaal
Nieuwsbrief 12
TDM Theater De Moedertaal
Uw zitje voor een avondje uit
Seizoen 2019-2020
Hoveniersstraat 54 2800 Mechelen


"Andere planken... maar toch hout!"

Het theaterseizoen 2019-2020 is half weg. We hebben twee producties op de planken gezet en er komen er nog twee aan: een komedie in maart en muziektheater in april/mei. Tijd genoeg om nog iets nieuws te doen met mensen uit het eigen huis en twee andere mensen, onder het motto: "Andere planken… maar toch hout!"

De avond bestaat uit twee delen:
  • Deel 1: samengesteld door Liesbeth De Greef, Kristine De Doncker, Mieke Meskens, Lieve De Saedeleir, Petra Van Horen met Clift Debusschere (gitaar) en Kim Van Cant (zang)
  • Deel 2: in première voor Mechelen: een optreden van Kopfkino. Kopfkino is een collectief van verhalenvertellers dat bestaat uit scenarist Mattias Goovaerts en componist Peter Van Riet. Samen nemen ze het publiek mee op een trip doorheen een bonte verzameling van meeslepende kortverhalen, die door het samenspel van woord en muziek tot leven komen op het podium. Bereid je voor op een avondje heerlijk wegdromen in het wonderlijke universum van Kopfkino.

Zin om te komen kijken? Alles op een rijtje:
  • Waar: TDM theater, Hoveniersstraat 54, 2800 Mechelen
  • Wanneer: zaterdag 1 februari om 20:15
  • Inkom: 7 euro inbegrepen twee TDM drankjetons, te betalen aan de kassa de avond zelf
  • Reservatie: een sms naar 0499/42.40.63 met naam en aantal personen


Uw TDM Theater De Moedertaal
Deze e-mail werd verstuurd omdat u zich inschreef voor onze nieuwsbrief. Wanneer iets onduidelijk is, mag u op deze e-mail antwoorden.